• Prevozništvo

    Za Vas opravimo mednarodne prevoze po celotni Evropi. Prevažamo tovore, ki lahko dosežejo maksimalno tonažo(25 ton) in maksimalen volumen. V prevozništvu KAT d.o.o. Vam zagotavljamo kvaliteten prevoz, fleksibilnost in točno dostavo Vašega blaga.
  • Špedicija

    Nudimo Vam špediterske usluge! Ugotavljanje najugodnejših in ekonomičnih prevoznih poti ter klavzul. Varne pogoje za odpremo, dostavo in prevoz blaga. Dajanje strokovnih nasvetov in sodelovanje pri pogajanjih za sklenitev pogodb o mednarodni prodaji.
  • 1
  • 2

O nas

Prevozništvo  KAT d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 1984. Podjetje se lahko pohvali s svojo dvajsetletno tradicijo. Nudimo mednarodne prevoze po celotni Evropi po željah naročnikov. Vsa tovorna vozila ustrezajo vsem zahtevam in predpisom, ki jih predpisuje Evropska unija [EURO 5]. Specializirani smo za dostavo celotnih, deljenih in zbirnih pošiljk. Vso blago, ki se prevaža je zavarovano do višine 100.000€.

Prevozništvo predstavlja pomembno povezavo med proizvajalcem  in potrošnikom. Tudi v Sloveniji potrebujemo zanesljiv, varen in vzdržljiv prevozniški sistem za povezavo naše skupnosti in trgovskih partnerjev. Vsem, ki potrebujete transportne storitve nudimo ustrezno rešitev.

Naše odlike od samega začetka, so točnost prihoda na dogovorjeno mesto nakladanja, siguren prevoz, ter točna dostava vašega blaga. Dokaz tega so številne stranke, ki nam redno izkazujejo zaupanje.

 

Hvala vam za zaupanje in obisk na naši spletni strani!